Tjenester

Trykk på boksene for å lese mer om hver enkelt tjeneste.

Maxitaxi / Taxibuss

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Persontransport 5 til 16 personer
  • Rullestolkjøring
  • Bryllups/selskapskjøring

Neste gang dere skal på tur med foreningen, vennegjengen eller bedriften, så be om en pris fra oss.

Spesialtransport

Hver dag kjører vi mellom 200 og 300 barn til og fra barnehage og skole. Det er Telemark Fylkeskommune som er vår største kunde. Alle bestillinger og endringer foretas gjennom dem.

Vi kjører også pasienter til og fra behandling hos for eksempel lege, fysikalsk behandling, sykehus og tilførsel til Helseekspressen. Det er Pasientreiser som er oppdragsgiver, og alle bestillinger og endringer foretas gjennom dem.

Vi kjører rullestolbrukere, bevegelseshemmede og eldre til og fra arbeidsplass, ulike dagaktiviteter og fritidsformål.

Barn i taxi

Skal du ha med små barn i taxi, må du oppgi dette når du bestiller bil, slik at sjåføren har med riktig utstyr tilpasset barnets vekt og alder. Det vil være to typer seter (baby og småbarn), samt puter. Alle barn under 150 skal sikres.

Les mer om sikring av barn i bil hos Trygg Trafikk.

Flexiruter

Bestill på 05210 før kl. 20.00 dagen før.

Flexiruter er et kollektivtilbud som er fleksibelt.  For kr 35,- kan du bli hentet hjemme og kjørt til sentrum i din kommune, og hjem igjen noen timer senere, en til to formiddager pr. uke. Skien Taxi har flexirutene i Bamble og Skien. Se rutetabellene på Farte.no.

Det er Telemark Fylkeskommune som er oppdragsgiver, men du bestiller direkte av oss på 35 58 60 00 eller 05210. Vi bruker både taxi og taxibuss til flexirutene, avhengig av hvor mange som har bestilt.

For næringslivet

Dersom dine ansatte går, sykler eller busser til og fra jobb, så kan de ha behov for transport for bedriften i løpet av arbeidsdagen. Bestill en taxi og vi bringer dem trygt og effektivt fra dør-til-dør. Unngå at de må bruke tid på å finne parkeringsplass, og frigi tid i taxi til møteforberedelser eller andre arbeidsoppgaver.

Varelevering med taxi er et raskt og rimelig alternativ når noe haster. Det er også smart å la oss ta oss av levering av småpakker i stedet for at egne ansatte skal bruke tid på å hente og levere med egen bil.

Neste gang dere skal flere fra arbeidsplassen til et møte, kurs, julebord eller til flyplass, så be om pris på taxibuss som tar inntil 16 personer. Det er rimeligere enn du tror.

Få en konto hos oss, og ring eller bruk vår app til å bestille person- eller varetransport. 

Flyplasstransport

Ta taxi eller taxibuss til eller fra flyplass. Da kommer du trygt og effektivt fra dør til dør, og du trenger ikke tenke på parkering eller bytte av transportmidler underveis.

Last ned TaxiLokal

Ønsker du å bestille taxi og unngå telefonkø?

Bestillinger er hurtigere enn noensinne, med TaxiLokal bestiller du taxi direkte i appen!

Ring oss nå

Åpent 24/7